skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

+4-0773-840-064 office@romaniacommunications.ro
Tarife și preturi web design

Oferim soluții la calitate premium pentru proiecte complexe și clienți pretențioși. Intra in legatura cu noi pentru mai multe informatii sau o oferta personalizata pe nevoile tale.

Creare site & web design

Fie ca este vorba de creare site, web design sau realizare site, indiferent de modul in care ii spuneti, serviciul este acelasi, la cel mai mic pret din piata. Acest domeniu de activitate este primul din grila serviciilor Romania Communications inca din 2010 si tinem pasul cu tot ce este nou.

Domeniu.ro & gazduire

Domeniu .ro si gazduire SSD, incarcare rapida, spatiu de stocare 10GB, trafic nelimitat, pana la 50 adrese de email, autobackup. Pentru prelungirea serviciilor se achita anual 60€.

Design unic

Fiecare proiect de webdesign are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact placut asupra vizitatorilor.

Website responsive

Reprezinta capacitatea site-ului de a-si transforma designul si formatul continutului, astfel incat sa imbuntateasca parcurgerea informatiei pe desktop, tableta si telefon.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO onpage, unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui site, acesta are un rol decisiv pentru aparitia siteului in rezultatele motoarelor de cautare.

Website administrabil

Puteti administra singuri continutul, pagini, meniuri, galerii foto, slide-uri si sectiuni din site prin interfata de administrare in limba romana. Va punem la dispozitie un video personalizat.

User friendly

Cand realizam un proiect il gandim ca si cand noi am fi vizitatorii siteului si potentiali clienti. Atat designul siteului cat si structura trebuie sa fie usor de inteles si de folosit

Consultanta & suport

Oferim sprijin in planificarea structurii siteului si a designului. Va aratam cele mai bune practici online si tinem legatura si dupa finalizarea proiectului pentru suport.

Semnatura email

In format HTML sau imagine, include inseratia logoului si datele de contact, incadrate in designul folosit pentru website astfel incat sa se mentina identitatea vizuala.

Social Media business

Pagina facebook business se realizeaza cu un design asemanator siteului, sunt introduse toate informatiile firmei, se incarca imaginile disponibile in albume si o conectam cu siteul.

Preturi si pachete standard

Romania Communications ofera servicii de web design pentru o gama larga de domenii de activitate la cele mai corecte preturi din piata. Indiferent care este bugetul tau si daca vrei sa vinzi servicii sau produse online, noi iti vom oferi solutia perfecta.

Web design basic
+2000 Lei
ALEGE PACHETUL!
Site de prezentare profesional, responsive, cu CMS. Ideal pentru afaceri mici, PFA-uri sau Startup-uri. Este vital sa-ti incepi activitatea sau sa o dezvolti printr-o investitie intr-un site de calitate, care iti va aduce profit! Produs compatibil cu domeniile horeca, fabrici mici si mijlocii, producatori autohtoni, promovare proiecte europene, etc.
Dinamic
+9900 Lei
ALEGE PACHETUL!
Solutie ideala pentru site-uri complexe, de anunturi, de agentii imobiliare sau de turism sau portaluri.
Iti cream un site generator de venituri, bine gandit, optimizat si dotat cu toate uneltele astfel incat sa inceapa sa-ti aduca profit in cel mai scurt timp!

Cel mai bun pret!

eCommerce
+4500 Lei
ALEGE PACHETUL!
Realizarea unui site e-commerce (magazin online) de calitate, este complexa. Specialistii nostri iti vor indica solutia optima potrivita pentru tine si profilul afacerii tale. In functie de aceasta, preturile pot incepe si de la 4500 Lei. Orice solutie vei alege, specialistii nostri se vor asigura ca va fi optimizat total magazinul tau online.
Back To Top
%d blogeri au apreciat: