skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

+4-0773-840-064 office@romaniacommunications.ro
Print Afise WhiteBack

Print Afise WhiteBack

Post Series: Print afise mari

Print Afise WhiteBack

PRINT AFISE WHITEBACK

Hartia whiteback este foarte rezistenta la umiditate, zgariere sau rupere, cu o excelenta calitate a printului – culori vii, stralucitoare si contraste puternice; chiar daca materialul este sau nu iluminat.

HARTIA WHITEBACK este solutia optima pentru decorare billboard, postere, display-ere (atat de interior, cat si de exterior), prezentari foto, citylights, aplicatii cu iluminare din spate, expunere in targuri sau expozitii etc.

OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE AFISE WHITEBACK

Afisele Whiteback au grosimea de 150gmp.

Printre aplicatiile hartiei blueback se numara: postere, display-ere (atat de interior, cat si de exterior), prezentari foto, citylights, iluminare din spate, targuri, expozitii, etc.

Pentru aplicatiile de exterior afisele whiteback se printeaza la calitatea 720 DPI iar pentru aplicatiile de interior printul se efectueaza la o calitatea dubla de 1440 DPI.

Afisele WhiteBack se printeaza in dimensiuni standard A4, A3, A2, A1, A0 sau in orice dimensiune dorita pana la lungimea de 50m si latimea de 3,2m.

CERINTE TEHNICE AFISE WHITEBACK

 • Grafica afiselor trebuie sa aiba un bleed de 3mm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
 • Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 300dpi / CMYK.
 • Formate acceptate: PDF, TIFF.

  This Post Has 0 Comments

  Lasă un răspuns

  Back To Top
  %d blogeri au apreciat: