Despre avantajele utilizării bannerelor publicitare pentru promovare:

  1. Vizibilitate crescută: Bannerele publicitare sunt poziționate strategic pe site-uri web sau în alte locuri online, ceea ce le face vizibile unui număr mare de oameni. În acest fel, acestea pot ajuta la creșterea vizibilității afacerii și la atingerea unui public mai larg.
  2. Targetare precisă: Cu ajutorul bannerelor publicitare, afacerile pot să-și atingă publicul țintă, adică persoanele care sunt cel mai susceptibile să cumpere produsele sau să utilizeze serviciile lor.
  3. Cost redus: Costurile pentru crearea și promovarea bannerelor publicitare sunt relativ reduse în comparație cu alte forme de publicitate, precum televiziunea sau radio.
  4. Flexibilitate: Bannerele publicitare pot fi personalizate pentru a se potrivi cu necesitățile și obiectivele afacerii. Acestea pot fi modificate rapid în funcție de feedback-ul primit și pot fi adaptate la diverse medii și dimensiuni.
  5. Măsurare a rezultatelor: Bannerelor publicitare le este ușor să se măsoare impactul și efectele, inclusiv numărul de clicuri sau de conversii generate de acestea. Acest lucru poate ajuta afacerile să-și adapteze strategiile de promovare și să-și optimizeze campaniile în funcție de performanțele lor.

Bannerul publicitar este utilizat pe panouri publicitare și poate fi atașat pe diverse suprafețe cu ajutorul inelelor de prindere pentru o vizibilitate excelentă atât ziua, cât și noaptea.

Nu  avem costuri ascunse!!!

192.81m²/luna (+2.81 / +1.47%)

Media lunara era de 50-60 m² in 2018, in prezent am ajuns la 192.81 m² in 2022. Noi nu taxam tivul si capsele sau alte finisaje.

Transparenti in materie de costuri

In funcție de recurenta comenzilor oferim clienților noștri mai multe praguri de preț. Preturile includ tiv-ul si Capsele. Bannerele publicitare la prețuri avantajoase sunt folosite pentru a vă promova compania și produsele. Aceste bannere publicitare pot fi folosite si montate pe marginea drumurilor, podurilor, panourilor publicitare și pot fi fixate pe diverse suprafețe cu ajutorul inelelor de prindere pentru o vizibilitate excelentă atât ziua cât și noaptea.

Vizibilitate crescută

Aceste bannere publicitare pot fi folosite si montate pe marginea drumurilor, podurilor, panourilor publicitare și pot fi fixate pe diverse suprafețe cu ajutorul inelelor de prindere pentru o vizibilitate excelentă atât ziua cât și noaptea. Trebuie sa ne spuneti doar dimensiunile.

Targetare precisă

Oferim o gamă largă de bannere publicitare de diferite dimensiuni și cu grafica dvs publicitara. Acestea pot fi atașate cu ușurință pe diverse suprafețe cu ajutorul inelelor de prindere pentru o vizibilitate excelentă atât ziua cât și noaptea.

Promovare sanatoasa

Promovarea brandului, a companiei sau a produsului dumneavoastră se află în centrul tuturor strategiilor de branding si marketing. Bannerele publicitare sunt o modalitate excelentă de a vă pune mesajul în fața potențialilor clienți și de a-i încuraja să acționeze.

Avada University

Quisque blandit dolor risus, sed dapibus dui facilisis sed. Donec eu porta elit. Aliquam porta sollicitudin ante.

Avada Law

Quisque blandit dolor risus, sed dapibus dui facilisis sed. Donec eu porta elit. Aliquam porta sollicitudin ante.

You?

Quisque blandit dolor risus, sed dapibus dui facilisis sed. Donec eu porta elit. Aliquam porta sollicitudin ante.